An Evening with Avishai Cohen

Na een samenwerking met Brad Mehldau vorig seizoen, is het nu de beurt aan levende jazzlegende Avishai Cohen om, met zijn trio, de dialoog aan te gaan met een symfonische formatie: een logische uitdaging, want de symbiose van jazz en klassiek is Cohens dada van de laatste jaren.

Cohen, vergroeid met zijn contrabas, brengt zowat overal ter wereld luisteraars in vervoering met zijn meer dan intense concerten. In zijn eigen composities creëert hij een heel persoonlijke muziektaal, en vermengt hij een steeds groter wordend universum van uiteenlopende tradities, culturen, talen en genres tot een unieke sound.


Wil je meer weten over de samenwerking met Avishai Cohen? Je bent van harte welkom in Foyer 2 om 19:30 voor Meet the Artist, de inleiding met Lies Steppe en dirigent Alexander Hanson (beperkte plaatsen!)

Als je graag een hapje eet voor en na het concert dan kan je terecht bij de Street Food Company in de inkomhal van Flagey. Daar zullen ook verschillende bars van Flagey geopend zijn waar je terecht kan voor een drankje vanaf 19:00.

Blijf na het concert gerust in Flagey voor onze afterparty met de Global Sounds van Radio Martiko in de inkomhal!

lees het programmaboekje

Programma

Avishai Cohen

Ouverture 'Noam', Op. 1

Hayo Hayta

Song for my Brother

Puncha Puncha

Two Roses (Shnei Shoshanim)

A Child is Born

Kumi Venetse Hasadeh

Arab Medley

Morenika

Alon Basela

Tickets

Locatie

Flagey  | Heilig Kruisplein 1  | 1050 Brussel

 

openbaar vervoer: Tram 81, 83 | Bus 38, 59, 60, 71 | Halte: Flagey (www.mivb.be)

fiets: Villo station nr. 108 – Flageyplein (www.villo.be). Fietsen, scooters, motorfietsen kunnen worden gestald op het Heilig-Kruisplein.

parking: Flagey (Flageyplein, 1050 Brussel)

contact: 02/641 10 10

Info

19:30 – MEET THE ARTST: Lies Steppe (Klara) en Alexander Hanson in Foyer 2

pre & post concert – hapje eten bij Street Food Company

pre & post concert - cd-verkoop

22.15 - afterparty Radio Martiko

Braziliaanse beat of Armeense rock-’n-roll? Franse mambo of Iraanse surfmuziek? Chinese twist of Belgische bellydance? Welkom in het universum van Radio Martiko sound system! Ze nemen je mee van een stomende keet in Chicago tot een Haitiaans carnavalsfeest, van de suburbs in Lagos tot een filmset in Bombay,... Verwacht je aan een mengelmoes van Global Super Sounds!

coprod. Flagey
75’ (zonder pauze)