Nieuws

29.06.2017

Brussel Danst

Op 11 juli viert Brussel de Vlaamse feestdag met dans, muziek en feest. Brussels Philharmonic viert, zingt en danst mee!


Op 11 juli viert Brussel de Vlaamse feestdag met dans, muziek en feest op straat. Brussels Philharmonic is ook van de partij - voor het eerst op maar liefst drie verschillende locaties: op het Europaplein, op de trappen van de Beurs en op het grote podium op de Grote Markt. 

De musici van Brussels Philharmonic dragen een warm hart toe aan hun thuisstad. Op de Vlaamse feestdag vieren zij dit met feestelijke en verrassende muziek doorheen centrum Brussel. Vier, zing en dans mee!

Volg de musici van Brussels Philharmonic op de voet:

16:00 Europaplein

17:30 Beursplein

21:30 Grote Markt

Brussel Danst

Brussel viert de Vlaamse feestdag op 11 juli met Vlaanderen Feest, Brussel Danst. Dit jaar veroveren verschillende Vlaamse artiesten, zoals o.a. Will Tura, Stijn Meuris en The Clement Peerens Explosition, het podium op de Grote Markt. Op het Muntplein staat dans centraal met Dance Battles, gevolgd door een Block Party met dj TLP. Ook wandelingen en feest op straat staan opnieuw op het programma. Allemaal volledig gratis.

Bekijk het volledige programma op de website van Brussel Danst

Vlaanderen Feest, Brussel Danst gaat daarmee verder op de ingeslagen weg, al zijn er ook enkele nieuwigheden. Zo wordt het Beursplein een van de podia, worden klassieke wandelingen aangevuld met enkele verrassende varianten, verenigen dansers van verschillende stijlen zich in één Dance Battle en werkt organisator Muntpunt met heel wat extra Brusselse en Vlaamse partners samen om een nog sterker programma te presenteren.

Voor de gelegenheid gaat Brussels Philharmonic een bijzondere samenwerking aan met Allez, Chantez! - een concept dat mensen samenbrengt en samen laat zingen. Zonder drempels, zangtalent geheel optioneel!

Facebook Event