Update 24.10.2020 Om de verdere verspreiding van het virus in te dijken, neemt de overheid van het Brusselse gewest vanaf vandaag strengere corona maatregelen. Deze houden onder meer in dat de cultuurhuizen sluiten voor publiek. We begrijpen en onderschrijven al deze maatregelen: alleen door samen vol te houden kunnen we de impact van dit virus beperken. We willen dan ook alles doen om hierin te steunen en te helpen: we zullen onze geplande concerten daarom spelen zonder live publiek in de zaal, maar met een livestreaming. Zo kunnen we jullie toch blijven bereiken, samen een mooi muzikaal moment beleven, en hoopvol naar de toekomst kijken.

------

Publiek en musici hebben er reikhalzend naar uitgekeken: vanaf september staat Brussels Philharmonic weer live in de concertzaal, en kunnen de musici opnieuw muziek maken met en voor hun publiek.

Alle concerten voldoen aan de geldende richtlijnen, om zo voor zowel de bezoekers als de musici een veilige omgeving te garanderen. De concerten duren een uur, hebben geen pauze en worden vaak twee keer per avond uitgevoerd.

Ontdek hoe we samen met de concertzalen je concertbezoek veilige en aangenaam maken, zodat je in alle rust kan genieten van het muzikaal moois dat we brengen!

De algemene regels

  • Respecteer de hygiëneregels
  • Draag een mondmasker
  • Hou voldoende afstand
  • Blijf thuis als je je ziek voelt of koorts hebt
  • Voor veelgestelde vragen over het coronavirus kan je terecht op de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid


Veiligheidsmaatregelen voor jouw Brussels Philharmonic concert in...