Ontdek voor het concert een stukje Brussel met Muntpunt!

Stap op je fiets en verken Brussel tussen hoog en laag. Deze route doorheen het zuidoosten van het gewest is er een met afdalingen, klimmetjes en andere tegenstellingen. Je verkent volkse wijken als de Marollen en maakt kennis met het welstellende Brussel van vroeger en vandaag. Je fietst langs brede boulevards en lommerrijke stadsparken, het resultaat van de 19de-eeuwse stadsvernieuwing. Bovendien ervaar je hoe de fiets stilaan zijn plaats in de stad herovert, hoewel er nog werk aan de winkel is.

De stadstour start om 14:30 aan de ticketshop van Flagey en is afgelopen om 18:00. De dag feestelijk afsluiten? Met het voordelige combi-ticket kun je nadien naar het concert Ravel: Daphnis & Chloé in Flagey.

ticket inclusief fietshuur

Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen: het is onze passie – net als die van Flagey en van Muntpunt, dat bij alle concerten op zaterdag een onverwachte ontdekking van onze mooie hoofdstad organiseert. (NL & FR)

Ga op stap met ervaren gidsen, en laat je meeslepen tijdens deze bijzondere ontdekkingen van Brussel: te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

14:30 - 18:00 uur • Fietstocht: met de fiets langs volkswijk, villa’s en parken (Cactus, Brussel à Vélo, NL & FR)
20:15 - 22:30 uur • Concert Ravel: Daphnis & Chloé

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20

www.flagey.be