Brussels Philharmonic | gedragscode

gedragscode

De wereld heeft muziek nodig.
Muziek heeft de wereld nodig.
Wij hebben jou nodig.

Dat is de overtuiging van Brussels Philharmonic, van het Vlaams Radiokoor, van onze organisatie. Of je nu werkt met je stem, instrument, handen of laptop. Dit zijn wij. Zo werken we samen.

Respect. Harmonie. Engagement. Nieuwsgierigheid. Positiviteit.

Dit zijn onze 5 waarden en hoe we ze elke dag opnieuw in de praktijk brengen.

[lees de volledige gedragscode hier]

harmonieuze werkplek

Onze organisatie, met zoveel muzikaliteit en creativiteit, kan niet anders dan een harmonieuze werkplek zijn. Daarom is ieders rol essentieel om samen de juiste balans te vinden. Wat je denkt, doet, voelt, zegt of net niét zegt, bepaalt veel meer dan je vermoedt. Dat delicate samenspel tussen honderden mensen met hetzelfde hart voor symfonische en vocale muziek is wat onze werkplek maakt tot wat ze is.

Precies daarom hebben we deze partituur geschreven zodat we kunnen benoemen wat we belangrijk vinden en jij je kan engageren om er elke dag het beste van te maken.

beste versie van jezelf

Elke dag is een dag van studeren, repeteren, musiceren, concerteren, oefenen, organiseren, beheren, produceren, vallen en weer opstaan. Dankzij onze 5 waarden – Respect, Harmonie, Engagement, Nieuwsgierigheid en Positiviteit - krijg je houvast om je eigen keuzes, handelingen en beslissingen zelf te evalueren en er elke dag opnieuw naar te streven om de best mogelijke versie van jezelf te worden. Op die manier gaan onze werksfeer en teamspirit crescendo. Net zoals onze artistieke prestaties.

Iedereen welkom. Iedereen draagt bij aan het wij-zijn-Brussels- Philharmonic-en-het-Vlaams-Radiokoor-gevoel.