Ontdek voor het concert een stukje Brussel met Muntpunt!

Breng een bezoek aan La Loge, een ruimte voor hedendaagse kunst en architectuur in een van de meest bijzondere modernistische sites van Brussel. La Loge is gelegen in een voormalige Elsense vrijmetselaarstempel uit 1935, ontworpen door Fernand Bodson en Louis Van Hooveld. De architecten braken met de gangbare neo-Egyptische stijl en introduceerden een meer moderne tempel in lijn met de vooruitstrevende vrijmetselaarsorde Le Droit Humain.

De stadstour start om 15:00 aan de ticketshop van Flagey en is afgelopen om 18:00. De dag met een knaller afsluiten? Met het voordelige combi-ticket kun je nadien naar het concert Shostakovich 10 in Flagey.

Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen: het is onze passie – net als die van Flagey en van Muntpunt, dat bij alle concerten op zaterdag een onverwachte ontdekking van onze mooie hoofdstad organiseert. (NL & FR)

Ga op stap met ervaren gidsen, en laat je meeslepen tijdens deze bijzondere ontdekkingen van Brussel: te voet, met de fiets, of het openbaar vervoer.

15:00 - 18:00 uur • Wandeling: La Loge (Korei, NL & FR)
20:15 - 22:30 uur • Concert Shostakovich 10

Flagey, Heilig-Kruisplein, 1050 Brussel | +32 2 641 10 20

www.flagey.be