Brussels Philharmonic | jouw steun

jouw steun

creëer een nieuwe toekomst voor muziek

In seizoen 24-25 brengen we niet alleen uitzonderlijke concertervaringen, maar creëren we ook nieuw werk. Solisten van ons orkest werken daarvoor nauw samen met een Belgische componist naar keuze, die een werk op maat van de musici en van Brussels Philharmonic schrijft. Het resultaat daarvan beleef jij samen met ons in de concertzaal.

Ontdek een nieuwe creatie

Als eerste in deze reeks brengen we in het voorjaar van 2025 een postuum paukenconcert van Wim Henderickx. Voor zijn overlijden werkte hij nauw samen met onze slagwerker Gert François aan een tijdreis door en voor de percussiesectie.

Maak het mogelijk

Met jouw gulle bijdrage investeer je mee in de ontwikkeling van dit ambitieuze project. Elke donatie draagt bij tot nieuwe creatie. Alleen jij weet wat onze muziek voor jou betekent. Alleen jij weet wat ze voor iemand anders kan betekenen. Maak daarom mee het verschil en help ons om de symfonische muziekervaring uit te dragen.

Krijg een fiscaal attest

Dankzij een nieuw opgezette samenwerking met de Koning Boudewijnstichting krijg je een fiscaal attest* voor stortingen vanaf €40. Zo is jouw mecenatenbijdrage het begin van een nieuwe creatie. Samen investeren we in schoonheid. Jij maakt onze muziek mee mogelijk.

doneer nu

*Het Fonds "Vrienden van Brussels Philharmonic" wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. De Belgische giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).