Brussels Philharmonic | Brussels Philharmonic Soloists

Brussels Philharmonic Soloists

Beleef een onvergetelijke avond met de Brussels Philharmonic Soloists in een kwartet van aanvoerders Nadja Nevolovitsch, Mari Hagiwara, Mihai Cocea en Kristaps Bergs. Met muziek van: Mozart, Debussy en Arnold Nevolovitsch. Wij spraken met violiste Nadja over Noveletten, een strijkkwartet van de hand van haar vader Arnold.

Dag in dag uit repeteren de musici van het Brussels Philharmonic om te schitteren in tal van meesterwerken voor groot orkest. Met deze bagage op zak verenigen ze zich daarnaast ook regelmatig in kleinere ensembles om zich te verdiepen in het rijke kamermuziekrepertoire.

Beleef 19 maart in het gezelschap van de Brussels Philharmonic Soloists Nadja Nevolovitsch (aanvoerder eerste viool), Mari Hagiwara (aanvoerder tweede viool), Mihai Cocea (aanvoerder altviool) en Kristaps Bergs (aanvoerder cello). Deze vier topmusici spelen twee divertimenti van Mozart, het kleurrijke strijkkwartet van Debussy en de Noveletten van Arnold Nevolovitsch.

Wij spraken met violiste Nadja Nevolovitsch over de Noveletten van haar vader Arnold Nevolovitsch. Ontdek heet werk, oorspronkelijk geschreven voor een kwartet van fagotten, live op podium tijdens een gratis concert aan de Japanse Ambassade in Brussel.

Ik ben ontzettend blij om zijn muziek te spelen in mijn thuisstad Brussel.
Nadja Nevolovitisch, aanvoerder eerste violen

donderdag 19 maart, 18:30:
Brussels Philharmonic Soloists

Nadja Nevolovitsch, viool
Mari Hagiwara, viool
Mihai Cocea, altviool
Kristaps Bergs, cello

Wolfgang Amadeus Mozart • Divertimento in D groot, K. 136
Wolfgang Amadeus Mozart • Divertimento in F groot, K. 138
Arnold Nevolovitsch • Noveletten
Claude Debussy • Strijkkwartet in G groot, op. 10

Japan Information & Cultural Centre (JICC) of the Embassy of Japan in Belgium: Van Maerlantstraat 1, 1040 Brussel

gratis concert, reservatie verplicht meer info