Brussels Philharmonic | Brusselboeken

Brusselboeken

In de collectie ‘Brusselboeken’ tipt Muntpunt je Brusselse kunstboeken, graphic novels, de mooiste salontafelboeken en nog meer verrukkelijk kijk- en leesvoer. Vanaf 12 oktober kan je, voor en na een concert van Brussels Philharmonic in Flagey, de collectie zelf ontdekken dankzij een mobiele boekenstand die Muntpunt ter beschikking stelt. Dat wordt heerlijk snuisteren door deze collectie!

Brussel is de stad van art nouveau en street art, van Victor Horta en Bonom, van parken en tuinen, maar ook van bijzondere musea en historische ‘oorden van plezier’, de Marollen en de Kunstberg.

In de collectie ‘Brusselboeken’ tipt Muntpunt je Brusselse kunstboeken, graphic novels, de mooiste salontafelboeken en nog meer verrukkelijk kijk- en leesvoer.

Vanaf het concert op 12 oktober zorgt Muntpunt met een mobiele selectie uit deze collectie voor leesvoer bij elk concert van Brussels Philharmonic in Flagey!

Een extra reden dus om met de wintermaanden voor de deur op tijd naar Brussel af te zakken: vanaf 18u gaan de deuren van Flagey open, en kan je met een lekker glaasje wijn of een kop koffie in de Brusselboeken snuisteren.

Nog meer leestips? www.muntpunt.be