Brussels Philharmonic | Foto Expo & Veiling

Foto Expo & Veiling

De prachtige beelden van huisfotografen Liesbet Peremans, Marcel Lennartz en Wouter Van Vaerenbergh die dit seizoen de producties visueel vertalen, worden als kunstwerken geprint, gemonteerd en in een tentoonstelling voorgesteld

Haal een kunstwerk in huis

Dat Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor innovatieve ensembles zijn, tonen ze niet alleen in hun aparte projecten, vooruitstrevende aanpak of pionierswerk in bijvoorbeeld additionele financiering, maar ook in de manier waarop ze hun concerten aankondigen. Al meer dan 10 jaar gebruiken koor en orkest foto’s van jonge Belgische fotografen om de sfeer, kracht of intimiteit van een productie te vertalen.

Jaar na jaar zijn de reacties op de beelden meer dan positief: er zijn dan ook steeds meer mensen die een poster vragen om die thuis op te hangen! En nu gaan we een stap verder: de prachtige beelden van huisfotografen Liesbet Peremans, Marcel Lennartz en Wouter Van Vaerenbergh die dit seizoen de producties visueel vertalen, worden als kunstwerken geprint, gemonteerd en in een tentoonstelling voorgesteld. En jij kan één van deze kunstwerken in huis halen!

Veiling tvv UNHCR

Tijdens de maanden september en oktober kan je op de verschillende foto’s bieden, zowel tijdens onze concerten in Flagey als online. Wie het hoogste bod deed mag zich de trotse nieuwe eigenaar van een unieke fotoreproductie noemen!

Elk hoogste bod krijgt bovendien 2 vip-tickets om het concert For The Fallen op 16 november in Flagey bij te wonen. Die avond krijgt iedereen zijn of haar kunstwerk overhandigd, door de fotograaf zelf. En kan je meteen ook zien waar je geld naar toe zal gaan, want Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor schenken de volledige opbrengst van de veiling aan UNHCR. Want samen met het UNHCR willen Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor met dit concert opnieuw aandacht vragen voor fundamentele waarden als tolerantie en solidariteit. Het UNHCR zal de muziek aan de realiteit koppelen, met de serie Dream Diaries die verhalen en dromen van vluchtelingenkinderen brengt.

Breng nu jouw online bod uit

Fotograaf: Wouter Van Vaerenbergh

Fotograaf: Marcel Lennartz

Fotograaf: Liesbet Peremans