Brussels Philharmonic | Brossé & het wilde België

Brossé & het wilde België

David Attenborough, Britse bioloog en televisiemaker, leerde ons anders naar de natuur kijken. Wist je dat je zelfs in je eigen achtertuin op safari kunt gaan? Hotel Hungaria, VRT, KFD, RTL TVI, Agentschap voor Natuur en Bos & Natuurpunt bundelden hun krachten. Twee filmploegen trokken vorig jaar onze natuur in en maakten beelden van het Zwin aan zee tot in de diepe Ardennen.

De muziek van Dirk Brossé werd opgenomen door Brussels Philharmonic en zorgt alvast voor een weelderige, filmische score bij de prachtige beelden van onze Belgische wilde natuur. De soundtrack geeft zo een extra dimensie aan de avonturen van de vos, de eekhoorn, de wolf en zoveel andere dieren.

Ontdek later dit jaar de prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten. En dat in een land waar op het eerste gezicht geen ruimte lijkt te zijn voor die wilde, ongerepte natuur.

Surf alvast even naar onzenatuur.be/notrenature.be. Je zult verbaasd zijn hoe wild, boeiend en verrassend onze Belgische fauna en flora wel is. Onze Natuur is een ambitieus 360°-merk over het wilde België. Naast een online platform, social media, een boekenreeks en een prestigieuze tv-reeks later dit jaar, komt die wilde natuur nu nog dichterbij.

Ook al zijn als Belgen zijn van nature bescheiden, toch mogen wij best trots zijn op wat er in onze velden, beken, dalen, wouden en bergen allemaal leeft en groeit. Vanaf 21 september kan je het wilde België in volle glorie bewonderen op het witte doek en later in een reeks van zeven afleveringen op o.a. Canvas. Bekijk alvast de trailer en geniet van de eerste indrukwekkende beelden.