Brussels Philharmonic | IFMCA nominatie voor 'Onze Natuur'

IFMCA nominatie voor 'Onze Natuur'

Componist Dirk Brossé is genomineerd in voor een gerenommeerde International Film Music Critics Award (IFMCA) in de categorie 'Best Original Score for a Documentary' voor de soundtrack van 'Onze Natuur', opgenomen door Brussels Philharmonic.

De jaarlijkse International Film Music Critics Awards, die dit jaar aan hun 19de editie toe zijn, zijn de enige prijzen die door filmmuziekjournalisten uitgereikt worden aan componisten. Voor Dirk Brossé is het de allereerste keer dat hij voorgedragen wordt voor een IFMCA Award. Dat hij in hetzelfde lijstje met genomineerden prijkt als de befaamde Hans Zimmer met ‘Frozen Planet II’, is dan ook groot nieuws. Met producties in de overige categorieën zoals Avatar, the way of water, Lord of the Rings: the Rings of power, The Batman en Fantastic Beasts: the secrets of Dumbledore bevindt Onze Natuur zich ook daar in groot gezelschap.

We feliciteren Dirk graag met deze nominatie!

De winnaars van de IFMCA worden op 23 februari bekend gemaakt. De uitreiking van de prijzen is te volgen YouTube. Beluister de volledige score op Spotify.