Brussels Philharmonic | RY X samen met Brussels Philharmonic Soloists…

RY X samen met Brussels Philharmonic Soloists in AB

Op zondag 25 februari 2018 laat RY X zich omarmen door de Solisten van Brussels Philharmonic. De voorverkoop voor het concert in de Ancienne Belgique start op 22 september.

Op zondag 25 februari 2018 laat de fragiele electro-troubadour RY X zich omarmen door de Solisten van Brussels Philharmonic. De voorverkoop voor het concert in de Ancienne Belgique start op 22 september.

Australische electro-troubadour die grossiert in breekbare liedjes die hij vanuit een singer-songwriter-perspectief overgiet met subtiele digitale klanken en de nodige melancholie. Op debuut ‘Dawn’ uit mei ’16 verweeft Ry Cuming indiefolk en elektronica met ijle, soulvolle zangpartijen en mikt met die combinatie recht op jouw van weemoed doorspekte hart. Experimenteerde eind vorig jaar met een volledig symfonisch orkest (het Münchner Rundfunkorchester) op het Duitse Puls Festival en dat viel zo goed mee dat hij dit prachtige project begin 2018 herhaalt in Berlijn, Parijs, Amsterdam, Londen en… in ons aller Brussel samen met de Solisten van Brussels Philharmonic.