Brussels Philharmonic | Speel het Hard

Speel het Hard

Speel het hard is terug! Schrijf je nu in en speel over een jaar je favoriete concerto met Brussels Philharmonic in De Bijloke!

‘Speel het Hard’ is terug! Na violiste Hanne Dauwe eind 2017 zullen er op 14 april 2019 maar liefst drie finalisten van ‘Speel het Hard’ optreden in de Bijloke, begeleid door Brussels Philharmonic. Je maakt enkele korte filmpjes waarin je toont hoe ver je staat en je deelt die op een speciaal voor dit project ontworpen online platform www.speelhethard.be.

Bekijk de video-oproep van Thomas Vanderveken!

Buddies van Brussels Philharmonic

Een nieuwigheid: de buddies van Brussels Philharmonic. Alle deelnemers krijgen via het online platform feedback van docenten uit het DKO. De 10 deelnemers in de eindronde krijgen elk een buddy toegewezen uit het orkest. Die zal hen coachen bij het studeren van hun stuk. De drie finalisten krijgen van hun buddies specifieke tips voor het spelen met orkest, want dat is een vak apart.

Er wordt ook een televisieprogramma gemaakt over de wedstrijd, dat kort na de finale zal worden uitgezonden op Canvas. Thomas Vanderveken zal voor dit programma een aantal deelnemers volgen tijdens het verloop van de wedstrijd. De halve finale en de finale worden integraal uitgezonden op de digitale kanalen van Canvas.

www.speelhethard.be.