Brussels Philharmonic | Vlog: Sien & De Pastorale

Vlog: Sien & De Pastorale

Hou je van tekenen, knutselen, spelen? Hou je van muziek? Lees dan vooral verder en ontdek samen met Sien Wynants en haar leuke opdrachten meer over Beethoven en zijn Pastorale!

“Niemand kan zoveel van het platteland houden als ik”, zei Beethoven ooit. “Want bossen, bomen en rotsen maken de echo die de mens zo graag wil horen.”

Ontdek de Pastorale van Beethoven met het hele gezin, en Sien als jouw muzikale gids! Ga aan de slag met leuke opdrachten, stuur jouw tekeningen naar info@brusselsphilharmonic.be, en kijk samen naar de Pastorale livestream van Brussels Philharmonic op donderdag 26 november om 19:00.

Ontdek alles over...

...de Zesde Symfonie 'Pastorale' van Ludwig van Beethoven!
download NL / download ENG / download FR / bekijk de vlogs
bekijk de livestream op donderdag 26 november 2020 om 19u

... Eine Kleine Nachtmusik van Wolfgang Amadeus Mozart!
download NL / download ENG / download FR
herbekijk livestream van 30 oktober 2020

... de Vijfde Symfonie van Ludwig van Beethoven!
download NL / download ENG / download FR

symfomania! diy

Dit najaar lanceert Brussels Philharmonic 'Symfomania! DIY': geen workshop in Flagey, maar een doe-het-zelf pakket om thuis alvast aan de slag te gaan met de muziek die we in de concertzaal spelen!

Een unieke formule voor kinderen om alleen, met broer of zus, met de babysit of vrienden, en natuurlijk met de (groot!)ouders op speelse wijze in de muziek te duiken. Als voorbereiding op een concertavond of livestream, uit muzikale nieuwsgierigheid - of gewoon, omdat het leuk is met muziek aan de slag te gaan!