Brussels Philharmonic | Webby Nomination!

Webby Nomination!

De International Academy of Digital Arts and Sciences heeft de website van Brussels Philharmonic genomineerd voor de prestigieuze Webby Awards, in de categorie websites / Cultural Institutions.

Voor deze 24ste editie van de jaarlijkse Webby Awards werden 13.000 projecten ingezonden... Het is dus een eer dat onze site (gebouwd door Superlab in samenwerking met Alpine Digital) geselecteerd werd!

Als genomineerde maken we bovendien ook kans op een Webby People’s Voice Award: die wordt gestemd door de fans - help ons om deze prijs in de wacht te slepen en stem vandaag nog voor ons! Je hebt tijd tot donderdagavond 7 mei...

Nominees like Brussels Philharmonic are setting the standard for innovation and creativity on the Internet. It is an incredible achievement to be selected among the best from the 13,000 entries we received this year.
Claire Graves, Executive Director of The Webby Awards

De selectiecriteria

De winnaars worden geselecteerd op basis van een beoordeling die kijkt naar de algemene beleving van de site, maar ook naar de aanpak en uitmuntendheid van specifieke criteria zoals inhoud, structuur, navigatie, visueel design, globale beleving, functionaliteiten en interactiviteit.

Wat betekent het om Webby Nominee te zijn?

Tot de genomineerden behoren wil zeggen dat je tot de top 5 (wereldwijd) van jouw categorie hoort.... Of bij de top 10% van alle inzendingen.

Als genomineerde maak je kans op een Webby Award, die gekozen word door de Academy, en een Webby People’s Voice Award, die gekozen wordt door het publiek.

>> Stem dus zeker vandaag nog!

Want één ding staat vast: een Webby Award is een uitzonderlijke internationale onderscheiding.

Over de Webby Award

“Internet’s highest honor”, aldus The New York Times: de Webby Award is zonder enige twijfel één van de meest toonaangevende internationale prijzen in zijn categorie.

Opgericht in 1996, beloont de Webby Award jaarlijks het beste van het internet. Bij de categorieën horen Websites, Video, Advertising, Media & PR, Apps, Mobile, maar ook Voice, Social, Podcasts, en Games.

Dit jaar waren er ruim 13.000 inzendingen uit 70 landen. De Webby Awards worden georganiseerd door de International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS).