Brussels Philharmonic | Wedstrijd reis naar New York

Wedstrijd reis naar New York

Zoals we al aankondigden: geduld wordt beloond… We willen graag iedereen bedanken die de tijd genomen heeft om mee te doen met onze wedstrijd.

Vrijdag lanceerden we een wedstrijd waarmee een duotrip naar New York te winnen om ons te vergezellen tijdens ons debuut in de legendarische Carnegie Hall. Het enige dat men moest doen was bellen naar een gratis nummer. Als u deelnam heeft u waarschijnlijk gemerkt dat u niemand aan de lijn kreeg … en dat is normaal.

Wij wilden deze unieke prijs namelijk toekennen aan de persoon die echt heel erg van muziek. Zonder dat iemand het wist, was de bedoeling van de wedstrijd om te bellen en het langst aan de lijn te blijven. Want de muziek die u te horen kreeg tijdens het wachten … werd gespeeld door Brussels Philharmonic!

De persoon die het langst aan de lijn bleef is degene die het verdient om ons concert in New York bij te wonen. Want deze persoon is ook even geduldig als Brussels Philharmonic, dat 84 jaar wachtte om het mythische Stern Auditorium/Perelman Stage te mogen betreden. Wie deze persoon is, zal bekendgemaakt worden op maandag 25 februari.

We willen graag iedereen bedanken die de tijd genomen heeft om mee te doen met onze wedstrijd!