Brussels Philharmonic | Win het Golden Ticket

Win het Golden Ticket

De Elisabethwedstrijd zit bijna erop - maar het seizoen is nog niet helemaal afgelopen! Pas op 30 juni wuiven we 21-22 uit - en nemen we meteen ook afscheid van muziekdirecteur Stéphane Denève.

Vooraleer hij naar de VS vertrekt, waar hij muziekdirecteur van het Saint Louis Symphony Orchestra wordt, zetten we Stéphane nog eens extra in de bloemetjes, en kijken we terug op zeven mooie jaren waarin we samen een bijzonder rijke en inspirerende muzikale tocht maakten.

Wat zijn jouw bijzondere herinneringen aan de concerten met maestro Denève? Stuur ons je persoonlijke afscheidsbericht voor Stéphane, en maak kans op een golden ticket - mét overnachting in The Hotel! Het wordt sowieso een bijzondere avond, we kijken ernaar uit je op 30 juni in Flagey te verwelkomen - tot dan!

Een afscheidsprogramma vol luisterplezier

met Vlaams Radiokoor & Octopus
met Gautier Capuçon, cello

Mis het afscheidsconcert van muziekdirecteur Stéphane Denève niet, want voor zijn laatste concert met Brussels Philharmonic stelde hij een heel divers en persoonlijk programma samen. "Ik hou van dit orkest dat zo flexibel en open-minded is - even boeiend en kosmopolitisch als de stad Brussel!”

Maak kans op een GOLDEN TICKET : VIP package met twee concerttickets, meet & greet met Stéphane Denève, overnachting met ontbijt in The Hotel (t.w.v. €350).

>> vertel ons jouw mooiste herinnering aan Stéphane Denève & win!