Brussels Philharmonic | aeolian dust

aeolian dust

De achtste editie van ['tactus], Young Composers Forum vond plaats van 25 tot 27 november 2019 in Flagey in samenwerking met Brussels Philharmonic onder leiding van Brad Lubman in aanwezigheid van componisten Annelies Van Parys, Jeroen D'hoe, Jean-Paul Dessy, Kimmo Hakola, Ann McKay en Claude Ledoux. We zijn verheugd aan te kondigen dat de compositie aeolian dust van de 26-jarige Amerikaanse componiste Natalie Dietterich geselecteerd werd om volgend seizoen door Brussels Philharmonic in Flagey uitgevoerd te worden. Gefeliciteerd, Natalie!

Performance Today omschreef haar muziek als “pulsatingly beautiful and moving”: de 26-jarige Natalie Dietterich is een componiste, violiste en vocaliste uit Harleysville, PA, en staat bekend om haar orkestrale en koormuziek, haar ritmische gelaagdheid, en haar creatief gebruik van onconventionele teksten.

Dietterich studeerde muziekcompositie aan Yale University, compositie en viool aan West Chester University, en werkt op dit moment aan haar PhD in muziekcompositie aan Princeton University.

www.nataliedietterich.com

beluister op soundcloud