Brussels Philharmonic en Muntpunt delen een grote passie: Brussel in al haar schoonheid, diversiteit en creativiteit tonen aan zoveel mogelijk mensen. En hoe kan dat beter dan met een wandeling door de stad, een heerlijk diner en een fantastisch concert als afsluiter? Ontdek dankzij deze combi-concerten de hoofdstad zoals je haar nog nooit zag!

Ontdek de aristocratische huizen en cultuurinstellingen rond de Vijvers van Elsene met een ervaren Brusselgids van Korei. Geniet van een heerlijke maaltijd in restaurant L'Architecte en zet het nieuwe jaar goed in met stevige ritmes, opzwepende melodieën een flinke portie Franse humor tijdens het nieuwjaarsconcert Happy 2019! van Brussels Philharmonic.

Aan de overkant van het Flageygebouw spiegelen aristocratische huizen zich in het vijveroppervlak. Heel wat architecten hebben zich uitgesloofd om hier hun mooiste realisaties te bouwen. De vijvers monden uit in de bron van de Maalbeek: de site van de abdij van de cisterciënzers, tevens de school van Ter Kameren. Culturele instellingen zoals het Museum van Elsene, CIVA en La Loge dringen zich op als de smaakmakers van hun tijd.

15:00 - 17:30 uur • Wandeling: De highlight van een chique Faubourg (Korei)
18:00 - 19:30 uur • Diner (optioneel) in L'architecte
20:15 - 22:30 uur • Concert Happy 2019! in Flagey

Concert plus