Brussels Philharmonic | Brussels Philharmonic | Kazushi Ono,…

Foto Veiling afgesloten

De veiling ten voordele van UNHCR is afgesloten. Bedankt aan alle bieders en tot binnenkort!

Veiling afgesloten

De eerste Foto Expo & Veiling ten voordele van UNHCR is vandaag afgerond. De hoogte bieders zijn de trotse nieuwe eigenaars van de unieke fotoreproducties. Zij krijgen het kunstwerk overhandigd op 16 november tijdens het concert For The Fallen in Flagey, uit handen van de fotograaf zelf. Wij nemen contact op met iedereen die een bod heeft geplaatst, en bedanken iedereen voor het meebieden, de volledige opbrengst wordt geschonken aan UNHCR.

UNHCR wishes to thank the Brussels Philharmonic for their effort in raising funds for UNHCR in such a creative manner and in contributing to raise awareness to the refugees situation throughout the world. UNHCR would also like to express its gratitude to the buyers, who through their purchase support UNHCR's work on improving the life of displaced people all over the world.
UNHCR

UNHCR

De prachtige beelden van huisfotografen Liesbet Peremans, Marcel Lennartz en Wouter Van Vaerenbergh die dit seizoen de producties visueel vertalen, werden als kunstwerken geprint, gemonteerd en in een tentoonstelling voorgesteld. Tijdens de maanden september en oktober kon je op de verschillende foto’s bieden, zowel tijdens onze concerten in Flagey als online.

Wie het hoogste bod deed mag zich de trotse nieuwe eigenaar van een unieke fotoreproductie noemen! Elk hoogste bod krijgt bovendien 2 vip-tickets om het concert For The Fallen op 16 november in Flagey bij te wonen. Die avond krijgt iedereen zijn of haar kunstwerk overhandigd, door de fotograaf zelf. En kan je meteen ook zien waar je geld naar toe zal gaan, want Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor schenken de volledige opbrengst van de veiling aan UNHCR. Want samen met het UNHCR willen Brussels Philharmonic en het Vlaams Radio Koor met dit concert opnieuw aandacht vragen voor fundamentele waarden als tolerantie en solidariteit. Het UNHCR zal de muziek aan de realiteit koppelen, met de serie Dream Diaries die verhalen en dromen van vluchtelingenkinderen brengt.