Brussels Philharmonic | Trumpet tunes for a happy 2024!

Trumpet tunes for a happy 2024!

Trompet-playlist voor een gelukkig 2024! samengesteld door Lucienne Renaudin Vary

“To have the kind of maturity and insight Lucienne has as a trumpet player, you would have to be 40 years old.” – Philippe Duchemin (jazz pianist)

Ster van het nieuwjaarsconcert 2024 is trompettiste Lucienne Renaudin Vary: deze flamboyante muzikante voelt zich als een vis in het water in zowel jazz, hedendaags als klassiek. Dat toont ze ook in de trompetplaylist die ze exclusief voor het concert samenstelt. Laat je meevoeren door de innemende sonoriteit van het instrument: een ideale opmaat voor het nieuwjaarsconcert, en een unieke gelegenheid om Renaudin Vary en haar muzikale inspiraties te ontmoeten.

beluisteren

[playlist op Spotify]

live in de concertzaal

Lucienne aan het werk zien en horen? Dat kan tijdens Happy 2024!, de nieuwjaarsconcerten van Brussels Philharmonic op 5 en 7 januari 2024.

[info & tickets]

Playlist Curated Ivicevic

Curated by... Mirela Ivicevic

we vroegen componist Mirela Ivičević welke muziek haar na aan het hart ligt. Het resultaat? Een persoonlijke playlist met ballades die herinneren aan haar jeugd

Playlist Curated Goebel

curated by... Reinhard Goebel

dirigent Reinhard Goebel stelde een playlist samen: barokcomposities die je zeker een keer in je leven moet beluisteren - let's barock!