Hou je van tekenen, knutselen, spelen? Hou je van muziek? Ontdek dan samen met Sien Wynants en haar leuke opdrachten meer over Beethoven en zijn Pastorale!

Ga aan de slag met leuke opdrachten, stuur jouw tekeningen naar info@brusselsphilharmonic.be, en bekijk samen met jouw gezin de Pastorale livestream van Brussels Philharmonic, opgenomen op donderdag 26 november om 19:00.

download & print jouw diy-kit

en (her)bekijk het livestream concert

De kits zijn ook beschikbaar in het Frans en Engels.

Heb je de opdrachten gedaan? Dan ben je helemaal voorbereid en klaar voor het echte werk: het livestream concert. Doe je beste kleren aan en zet je gezellig met je bubbel in de zetel - in je eigen privé concertzaal mag er trouwens wat lekkers bij om te knabbelen & te drinken.... En mag je je smartphone bij de hand houden: de Wolfgang app geeft je tijdens de livestream extra uitleg, weetjes, en tips om nog meer van de Pastorale te genieten!


Dit najaar lanceert Brussels Philharmonic Symfomania! DIY: geen workshop in Flagey, maar een doe-het-zelf pakket om thuis alvast aan de slag te gaan met de muziek die we in de concertzaal spelen!

Een unieke formule voor kinderen om alleen, met broer of zus, met de babysit of vrienden, en natuurlijk met de (groot!)ouders op speelse wijze in de muziek te duiken. Als voorbereiding op een concertavond of livestream, uit muzikale nieuwsgierigheid - of gewoon, omdat het leuk is met muziek aan de slag te gaan!

Video

ontdek meer

vlog playlist

Alle vlogs met Sien op één plek? Bezoek onze Symfomania! playlist op YouTube.

bekijk alle vlogs

diy: mozart

Zin in meer? Ontdek ook eerdere DIY-kits: ga aan de slag met Eine kleine Nachtmusik van Wolfgang Amadeus Mozart!

download symfomania! mozart

diy: beethoven

Ta ta ta taaa! Ontdek ook eerdere DIY-kits: ga aan de slag met de Vijfde Symfonie van Ludwig van Beethoven.

download symfomania! beethoven

wolfgang: ontdek wat je hoort

Dit concert wordt ondersteund door de Wolfgang app: terwijl het orkest speelt krijg je in realtime toelichting bij de muziek.

ontdek wolfgang