Brussels Philharmonic | Composer's note

Composer's note

Überlala

Op 23 maart brengt Brussels Philharmonic onder leiding van Ilan Volkov de nieuwe creatie van Mirela Ivičević: Überlala. Song of Million Paths - for Violin & Orchestra. Lees de composer's note van Mirela Ivičević.

PELLEAS MELISANDE c Marc Pennartz

Klarafestival: Another Mélisande · 23.03.2024 · Flagey

Een woud, een kasteel en een liefdesdriehoek tussen twee halfbroers en een ongrijpbaar meisje: welkom in het mistige universum van Pelléas et Mélisande. Arnold Schönberg verklankte Maeterlincks symbolistische meesterwerk tot een meeslepend symfonisch gedicht. Geen beter antwoord op het mysterieuze zwijgen van Mélisande dan het werk van de Kroatische componist Mirela Ivicevic: rebels, persoonlijk, geworteld in het nu. Brussels Philharmonic creëert haar nieuwe vioolco

2023 Brussels Philharmonic Kazushi Ono c Lars Bauwens Fuji Superia400 Canon EF 1

Close Encounters: Open Repetitie · 21.03.2024 · Flagey

Volg de repetitie vanop een wel erg speciale plek: de stalles op het podium van Studio 4. Praat na met iemand van op of achter het podium: de dirigent of de solist, een van onze musici, of iemand van het productieteam. Wat er wordt gerepeteerd, hoe het zal verlopen, met wie je nadien een praatje maakt: dat kunnen we je nu nog niet zeggen - het repetitieproces laat zich niet voorspellen. Maar dat je in het hart van onze symfonische wereld komt, dat staat vast!